Horeca draait in onze ogen om mensen. Mensen die met passie werken om hun gasten de beste service te verlenen. Tijdens elke handeling in een horecaonderneming wordt data gegenereerd. Of het nu een order is of een aanslag op de kassa. En juist deze data wordt vaak nog niet ingezet om de onderneming optimaal in te richten. DataProfit kan je daarbij helpen. Niet alleen begrijpen wij horeca als geen ander, wij weten de data die een onderneming genereert eenvoudig om te zetten naar waardevolle insights die zorgen voor meer profit! 

DataProfit draagt zorg voor de installatie van het platform en het maken van de koppelingen, van A tot Z.

Ik kom graag een keer uitleggen hoe we dat doen en hoe we jou kunnen helpen!

Pierre de Boer

Horeca draait in onze ogen om mensen. Tijdens elke handeling in een horecaonderneming wordt Data gegenereerd. En juist die data wordt vaak nog niet ingezet om de onderneming optimaal in te richten. DataProfit kan je daarbij helpen. Niet alleen snappen wij horeca als geen ander, wij weten de data die een onderneming genereert eenvoudig om te zetten naar waardevolle insights die zorgen voor meer profit! Ik kom graag een keer uitleggen hoe we dat doen en hoe we jou kunnen bijstaan!

DataProfit draagt zorg voor de installatie van het platform en het maken van de koppelingen. Dit lukt ons meestal binnen 48 uur.

Michel Burgerhof

Managing Director

Frequently Asked Questions

Hoe geven jullie insights weer?

Onze standaard dashboards geven heldere insights over jouw business en de mogelijkheid deze te optimaliseren. Op aanvraag kunnen wij diverse custom dashboards leveren die zijn afgestemd op jouw bedrijf en de insights die je expliciet wilt verkrijgen.

Welke infrastructuur gebruiken jullie?

Onze infrastructuur is top notch. Wij draaien op Amazone Web Service. Daarmee is DataProfit uitermate stabiel en is uw data in veilige handen. Uiteraard verzorgen wij dagelijkse back-ups van uw data.

Business intelligence platformen

Gebruik je al een BI Dashboard? Geen probleem. Ons platform laat zich naadloos aansluiten op veel gebruikte BI Dashboards zoals Microsoft Power BI en tableau.

Service

Bij DataProfit staat een goede service op 1. Net als in de Horeca. Onze adviseurs, dataspecialisten én developers staan altijd klaar. Indien gewenst 24/7.

Help, wat kan ik met data?

Hulp nodig bij het ontwikkelen van een datastrategie? Wij denken graag met je mee. Onze strategen en analisten hebben de kennis en ervaring die nodig is om horecabedrijven te begeleiden in dit proces.

Geven jullie ook advies?

DataProfit is een slim platform wat je helemaal zelf kunt bedienen. Maar we staan altijd voor je klaar om je te voorzien van de juiste adviezen op KPI’s en hoe je de verkregen insights het beste kunt aanwenden voor verbeteringen en optimalisaties van de onderneming.

Loading...